İLHAN KOCA - MÜDÜR

İlhan KOCA

Okul Müdürü

1966 yılında Sivas’ın Körtuzla Köyü’nde doğdu.İlk öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1979/1980 Eğitim Öğretim yılında Sivas İmam Hatip Lisesine  başladı.1986/1987 öğretim yılında Sivas İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.Aynı yıl Kayseri Erciyes Üniversitesinin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne kayıt yaptırdı.1990/1991 yılında mezun olarak aynı yıl Kayseri Gürpınar Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı.1994 yılında zorunlu hizmete tabi oldu.Tokat Fatih İlköğretim okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı.1996 yılında Tokat Gazi Osman Paşa  Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı.1998 yılında Gazi Osman Paşa Üniversitesinin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eski Osmanlı Türkçesi Üzerine yapmış olduğu Yüksek Lisansını bitirdi.2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığının Yurt dışı sınavlarını kazanarak Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğünün Kazakistan Almatı Büyük Elçiliği Türkiye Türkçesi Eğitim öğretim Merkezine görevlendirildi.Kazakistan Almatı Türkiye Türkçesi Eğitim öğretim merkezinde bir yıl müdür yardımcılığından sonra iki yıl merkez müdürlüğüne vekalet etti.2006 yılında Tire Kutsan Anadolu Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı.2008 yılında Bayındır Sağlık Meslek Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.Aynı yıl Bayındır Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine Müdür Baş Yardımcısı olarak atandı. 2012 yılı İsteğe Bağlı Yönetici Atamalarıyla Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi’ ne Okul Müdürü olarak atandı. 2021 yılı İsteğe Bağlı Yönetici Atamasıyla Tire Ersan Kirazoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak 28 Haziran 2021 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Evli ve iki erkek çocuk babasıdır.