2023-2024 PANSİYON BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR, İŞ VE İŞLEMLER

PANSİYON BAŞVURUSU

ERSAN KİRAZOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU PARASIZ YATILI KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1.            -Veli Kimlik Fotokopisi

2.            -Öğrenci Kimlik Fotokopisi

4.            - Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet üzerinden ya da Nüfus Müdürlüğü'nden)

5.            -Öğrenci İkametgah Belgesi (E-devlet üzerinden ya da Nüfus Müdürlüğü'nden)

6.            -Gelir durumunu gösteren belge(Pansiyon kayıt klavuzunda ayrıntılı olarak belirtilmiştir)

-Aile hekimi veya devlet hastanesinden alınacak sağlık raporu. Raporda "Pansiyonda yatılı kalabilir" ibaresi olması gerekmektedir.

-Öğrencinin güncel vesikalık fotoğrafı

Kayıtla ilgili diğer evraklar kayıt esnasında okuldan alınıp doldurulacaktır.

NOT: E-devletten alınacak belgeler barkodlu olmalıdır.

***PARASIZ YATILILIK İÇİN AİLENİN YILLIK KİŞİ BAŞI GELİR MİKTARI 46.000 TL'Yİ GEÇMEMELİDİR. BU MİKTARI GEÇMESİ TAKDİRDE PARALI YATILI OLARAK KAYIT YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.***

*** Sınıf düzeyinde pansiyon kontenjanı PARALI ve PARASIZ yatılı olarak ayrı ayrı belirlenmektedir.

*** İSTEYEN BURSLU ÖĞRENCİLER PARALI YATILI KALMAYI TERCİH EDEBİLİR. PARALI YATILI KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN BURSU KESİLMEZ. PARASIZ YATILI OLARAK KAYIT OLMAK İSTERLERSE BURSLARI KESİLİR.

Pansiyon Adres: Atatürk Mahallesi Turgut Reis Caddesi No:15 Tire/İZMİR

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 16.08.2023 10:54 - Görüntülenme: 325